Krásné svítidlo pro váš domov

Lampy a lustry jsou v našich domovech nepostradatelné. Plní nám v místnostech funkci osvětlení, ale také dekorativní funkci. Proto je důležité vybrat si svítidlo, které se nám líbí, ale také které se k nám domů hodí a ladí s ostatnímu kusy nábytku a dekoracemi.

Není nic jednoduššího, než vše vybrat na jednom místě a navíc přehledně. Na webu iodesign. najdete nejen osvětlení, ale také nábytek, dekorace a doplňky. Nic Vám tedy nebrání, zařídit si zde celý interiér a dokonce i zahradu. Vše je přehledné, takže se při hledání vašeho vysněného kousku určitě neztratíte.

Díky filtrování pro vás navíc bude výběr opravdu jednoduchý. Dokonce si můžete ve filtru zvolit i váš oblíbený styl a uvidíte tak vše, co vám vytvoří ten pravý domov.

Jestli na zařízení vašeho domova opravdu spěcháte, není nic jednoduššího než vybírat ze skladovek. I zde je opravdu velký výběr krásných kousků nejrůznějšího nábytku a dekorací.

Pojďme se ale vrátit k tolik důležitému osvětlení. Protože světlo je to, co také tvoří domov. A určitě by se na výběr toho správného nemělo zapomínat. Výběr určitě záleží na mnoha faktorech, jako jsou velikost, barva, styl, umístění, velikost místnosti a další. Vždycky ale platí, že svítidlo by mělo zaujmout.

Vzpomeňte si třeba na vaši poslední prohlídku zámku. V každé místnosti bylo zajímavé osvětlení, zajímavý a krásný lustr. Už od nepaměti totiž víme, že je to další krásná třešnička na dortu našeho bydlení.

V současnosti je na trhu velké množství nejrůznějších lustrů a závěsných svítidel, takže je určitě z čeho vybírat. Na iodesign. máte hned několik možností. Na výběr máte ze závěsných osvětlení, stropních osvětlení, nástěnného osvětlení a stolních a podlahových lamp.

Jedním ze svítidel je i závěsné osvětlení Fellini od výrobce stylového osvětlení OPVIQ, které upoutá na první pohled.

Může se tak jednat o váš focal point, který vám doma chybí.

A co že to ten focal point je? Je to právě něco, co vás v místnosti hned na první pohled zaujme. Výrazný prvek, který vás hned upoutá. A uznejte sami, že toto svítidlo to přesně splňuje.

Foto: iodesign.https://www.iodesign.cz/zavesne-osvetleni-fellini-40cm/

Materiál a barva

Svítidlo je v moderní černé barvě. Skvěle tak bude ladit do domova s dalšími černými detaily a prvky. Tvarem připomíná klasická závěsná svítidla, ale zároveň je svým drátovaným vzhledem zcela specifické.

Nejvíce vynikne v moderním nebo industriálním interiéru. Ale vadit mu to určitě nebude ani v interiéru venkovském, kde vám pomůže dosáhnout určité originality.

Tím, že svítidlo není uzavřené a prostor pro žárovku je celkem odkrytý, bude se do něj hodit spíše pěkná výrazná a velká vintage žárovka. Ta navíc pomůže k tomu, že po jeho rozsvícení doma utvoří krásnou atmosféru a obrazce na stropě.

Svítidlo

Kam svítidlo umístit?

Lustr má na výšku 50 cm. Je tedy poměrně velký a určitě bude vypadat lépe ve větších místnostech. Nejvíce mu to bude slušet nad jídelním nebo konferenčním stolem. Pokud máte jídelní stůl dlouhý, tak ho případně ještě můžete doplnit dalšími kamarády ze stejné řady.

Instalace

Svítidlo je vyrobené z kvalitního kovu a je docela těžké. Je tedy možné, že k instalaci budou potřeba dvě osoby, jako tomu bylo u nás, protože nám chvíli trvalo, než jsme ho napojili a přisadili ke stropu. Disponuje také dlouhým nastavitelným kabelem v černé barvě, který není problém zkrátit, takže se dá využít v jakýchkoliv místnostech. Pro nás byl kabel hodně dlouhý a i po jeho nastavení na nejkratší variantu svítidlo stále bylo poměrně nízko, takže bylo třeba kabel uštípnout. Po takovém zásahu, ale už samozřejmě nejde svítidlo vrátit.

Svítidlo

U každého si najde místo

Lustr je opravdu krásěé a dobře zpracovaný. Jeho originalita vás ihned zaujme. Já osobně mám interiér spíše ve venkovském stylu, ale vůbec mi tu nevadí, naopak. Vneslo nový závan do našeho domova i díky své výrazné barvě, která tu utvořila potřebný kontrast. A zatím každá návštěva mi světlo pochválila. Po jeho rozsvícení je v místnosti opravdu působivé a pokud je zhasnuté, je to už zmíněný úžasný a výrazný focal point.

Jestliže nechcete svítidlo v černé barvě, jistě si vyberete z dalších světel a lamp, které iodesign. nabízí.

Domů » Blog » Krásné svítidlo pro váš domov
Příspěvek vytvořen 15

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek